Solar advocates ask lawmakers to immediately include low-income ITC refund in Build Back Better Act

Een coalitie met onder meer Solar United Neighbours, GRID, Green Latinos, Hispanic Federation en Earthjustice een brief gestuurd aan Sen. Ron Wyden (D-OR) en Rep. Richard Neal (D-MA) met het verzoek om onmiddellijke deelname met lage en gemiddelde inkomens toe te staan ​​aan de ITC-terugbetalingsbepalingen in de definitieve versie van de Build Back Better Act.

De groep erkent dat hoewel de taal voor terugbetaling van het investeringsbelastingkrediet (ITC) Section 25D residentiële hernieuwbare energiekrediet was opgenomen in de meest recente versies van de Build Back Better Act, de taal niet toestaat dat LMI-families deelnemen aan schone energie tot 2024 .

“Hoewel we de positieve stappen toejuichen die zijn genomen met betrekking tot de terugbetaling van de Sectie 25D residentiële belastingvermindering voor hernieuwbare energie, dringen we er bij uw commissies sterk op aan om LMI-huishoudens niet in een nadelige positie te brengen voor de volksgezondheid, de veiligheid en het milieu”, schrijven de groepen in de brief.

Het Huis zal naar verwachting op 5 november stemmen over de Build Back Better Act.

Comments are closed.